Nieuws
  • Home
24
08
2020

Proeflessen en inschrijven

By Andiamo 0

Nog meer dan andere jaren staan we te springen om er terug aan te beginnen! We hopen dat we jullie binnenkort mogen verwelkomen voor een nieuw dansjaar. Het nieuwe seizoen start vanaf zaterdag 19 september!

De rooster van komend seizoen vind je onder agenda. Neem snel een kijkje! Er zijn al heel wat groepen volzet maar je kan je voor deze groepen nog opgeven voor de wachtlijst. We contacteren je dan als er een plaatsje vrijkomt. Voor groepen die nog niet volzet zijn kan je een proefles volgen tijdens de eerste twee lesweken, maar we vragen wel om hiervoor op voorhand in te schrijven. Zo verliezen we niet te veel tijd ter plaatse. Inschrijven kan via de website.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op via info@dansandiamo.be !

author: Andiamo