Nieuws
  • Home
18
06
2022

Inschrijvingen vanaf 19 juni om 20u

By Andiamo 0

Joepie, het is zo ver: de inschrijvingen voor volgend schooljaar staan vanaf zondag 19 juni om 20u open! Het wekelijkse uurrooster vind je hier, let op: sommige groepen zijn reeds volzet (zoals Street Kido’s Small, Jazz Teens X-Small & Jazz Teens Small)! Voor de groepen die nog niet volzet zijn, kan je ook een proefles volgen tijdens de eerste 2 weken van september. Het nieuwe dansseizoen start op zaterdag 17 september.

Inschrijven zelf doe je via leden.dansandiamo.be. Maak eerst een account aan, en nadien kan je via je account doorklikken op inschrijvingen. Voor sommige groepen kan je je ook inschrijven op de wachtlijst. We contacteren je dan als er een plaatsje vrij komt!

Heb je vragen, neem dan gerust contact op via info@dansandiamo.be!

author: Andiamo