Inschrijven

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven voor seizoen 2023-2024 vanaf zondag 18 juni 20u. Eerst krijgen eigen leden voorrang. Daarna is het de beurt aan leden die een extra uur willen dansen, gezinsleden van leden, oud-leden en mensen die vorig seizoen al op een wachtlijst stonden. Vanaf zondag 18/6 om 20u kunnen nieuwe leden zich inschrijven voor de groepen die nog niet volzet zijn.

Inschrijven kan via deze link.
Meer gedetailleerde instructies vind je hieronder, de wekelijkse lessenrooster met een overzicht van de groepen vind je onder agenda. Bij vragen, aarzel niet te mailen naar info@dansandiamo.be.

STAP 1: aanmaken van een (gezins)account
Als de danser jonger is dan 18 jaar maak je een account aan op naam van een ouder/voogd. Het emailadres dat je hier opgeeft ontvangt alle verdere communicatie. Na het aanmaken van een account krijg je een email om je account te bevestigen. Kijk zeker je spamfolder na.

Na inloggen kan je meerdere kinderen toevoegen. De ouder kan zijn zijn/haar minderjarig kind ook toegang geven via een eigen login.

Een tweede ouder kan op dezelfde manier een account aanmaken en kinderen toevoegen. Als familienaam, voornaam en geboortedatum dezelfde zijn, zal het systeem dit zien en slechts 1 danser aanmaken en deze koppelen aan beide ouders. Je kan ook via de fiche van het kind een extra ouder toevoegen.

STAP 2: inschrijven
Kies de danser en de eerste groep waarvoor je graag wil inschrijven. Indien een groep volzet is, kan je je ook inschrijven voor de wachtlijst. Klik door naar Stap 4. Hier kan je doorgaan naar de betaling of nog een extra groep toevoegen. Een overzicht van de groepen en rooster kan je terugvinden onder agenda. Bij vragen over welke groep te kiezen, kan je mailen naar info@dansandiamo.be. TIP: Gebruik de zoekbalk om een groep te zoeken.

Dit doe je voor elke danser van je gezin. Deze keuzes worden afzonderlijk bevestigd via email maar je hoeft deze emails niet bij te houden.

STAP 3: betalen
In het winkelmandje (rechts bovenaan) kan je online betalen. Na betaling is de inschrijving definitief. Je kan dan een betaalbewijs en/of formulier voor het ziekenfonds downloaden.

Als je twijfelt of het lukt niet om in te schrijven, contacteer ons gerust via info@dansandiamo.be.